divendres, 11 de novembre del 2016

Mobile Learning

Aquest tema que presentarem a continuació es conegut per tothom, ja que avui en dia totes les persones estem connectades al món virtual a través de qualsevol dispositiu.En molts centres educatius estan introduint el mobile learning com a eina per ensenyar i aprendre, aquest està relacionat directament amb les classes de Flipped Classroom. El Mobile Learning té diferents avantatges: facilita aconseguir informació, ens permet comunicar-nos i ens permet tindre una bona connectivitat, també trobem que es molt pràctic, ja que els smartphones o les tablets són més fàcils de portar d'un lloc a un altre.

Aquesta practicitat de la que parlàvem anteriorment es demostra en els dispositius digitals d'avui dia, ja que abans per treballar o filmar es necessitaven sis aparells diferents i ara amb un mòbil ho podem fer tot. A molts professors aquesta entrada de la tecnologia a l'educació no els hi agrada, ja que ells no estan endinsats en aquest món i li tenen pànic per no saber-la utilitzar. En aquest món trobem tres tipus d'aplicacions en l'àmbit de mètodes d'aprenentatge: les natives, les quals ja estan descarregades al mòbil, es poden utilitzar sense connexió, cada sistema operatius té les seves; les webs,que es carreguen des de l'ordinador i les hibrides, que són les que descarreguem cada usuari.


Nosaltres pensem que la societat ha canviat, el mòbil es com si fos una extremitat més del nostre cos, ja que sempre el portem a sobre. És una eina fonamental al nostre dia a dia per poder: comunicar-nos, buscar informació, escriure el nostre blog, penjar treballs al moodle de la URV... A més a més, creiem que els professors del segle 21 haurien d'utilitzar aquests dispositius a l'hora de fer les classes, ja que seria una forma diferents de transmetre la informació als alumnes. 

 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada